Lazım
olan ərzaqlar:
· 2 paket petibör peçenya
· 1 litr süd
· 6 xörək qaşığı un
· 1 yumurta
· 1 xörək qaşığı kərə yağı
· 1 st.şəkər tozu
· Vanil
Əvvəl
bir qaba süd, un, yumurta, şəkər tozunu əlavə edib qarışdırırıq. Süd isinəndə şəkər
tozunu əlavə edib yenidən dayanmadan qarışdırırıq. Qatılaşanda kərə yağını əlavə
edib yenə ocağa qoyub 5 dəqiqə də qarışdırıb ocaqdan götürürük və vanil əlavə
edib soyumağa qoyuruq. Başqa bir az dərin qaba pecenyaları düzürük sonra üzərinə
hazırladığımız kremi tökürük.Bu yolla ikinci və üçüncü dəfə peçenya və krem əlavə
edirik.Üzərinə zövqə görə qoz və ya şokolad qırıntısı səpirik. 2-3 saat soyuducuda saxlanıldıqdan
sonra yeyə bilərsiniz. Nuş olsun.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder