22 Nisan 2014 Salı

İTALYANSAYAĞI TOYUQ BUDU.

Lazım olan ərzaqlar:
  • 4 toyuq budu
  • 200 q şampinyon göbələyi
  • 2 ədəd baş soğan
  • 150 q Holland pendiri
  • Duru yağ
  • Duz, istiot
Öncə toyuq budunun dərisini ətdən aralayırıq (cırmamaq şərtilə).
Sonra əti  sümükdən ayırıb xırda –xırda doğrayırıq. Doğranmış əti  yağlı tavada azca bişiririk (5 dəqiqə).Daha sonra soğanı və göbələyi də xırda doğrayırıq. Başqa tavaya əvvəl soğanı  tökürük, soğan saralmağa başlayanda göbələyi əlavə edib bişiririk.
Ən sonda ətlə göbələk və soğanı qarışdırıb duz, istiot töküb üzərinə sürtgəcdən keçirilmiş Holland pendiri əlavə edib dəriyə doldururuq.
Budu doldurduqdan sonra diş çöpü ilə bağlayıb, yağlı tavada qızardırıq. (Sobada da bişirə bilərsiniz.)
 
  
 Nuş olsun!!!

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder