- 4 toyuq budu
- 200 q şampinyon göbələyi
- 2 ədəd baş soğan
- 150 q Holland pendiri
- Duru yağ
- Duz, istiot
Öncə
toyuq budunun dərisini ətdən aralayırıq (cırmamaq şərtilə).
Sonra əti sümükdən ayırıb xırda –xırda doğrayırıq. Doğranmış əti yağlı tavada azca
bişiririk (5 dəqiqə).Daha sonra soğanı və göbələyi də xırda doğrayırıq. Başqa
tavaya əvvəl soğanı tökürük, soğan
saralmağa başlayanda göbələyi əlavə edib bişiririk.Ən sonda ətlə göbələk və soğanı qarışdırıb duz, istiot töküb üzərinə sürtgəcdən keçirilmiş Holland pendiri əlavə edib dəriyə doldururuq.
Budu doldurduqdan sonra diş çöpü ilə bağlayıb, yağlı tavada qızardırıq. (Sobada da bişirə bilərsiniz.)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder